top of page

Eindelijk! Dé spray voor het verjagen van monsters onder het bed van je kind.

Bijgewerkt op: 13 okt. 2020We weten allemaal dat ze er zijn, maar hebben tot nu toe nog geen effectief bestrijdingsmiddel kunnen vinden. Bedmonsters duiken op zodra het bedritueel is afgerond. Heel vervelend, want deze wezens verstoren niet alleen de nachtrust van je kindje, maar ook die van jou.


Neem de angsten van je kind altijd serieus. Maar ga er niet te veel erin mee. Leg uit dat monsters niet bestaan om je kind gerust te stellen. En vertel dat jullie voor de zekerheid de monsterspray gebruiken. Bedmonsters zijn bestand tegen toverspreuken en vliegenmeppers. Ook zaklampen werken in de praktijk niet of nauwelijks. Je bent nog niet onderaan de trap of ze zijn alweer in grote getallen aanwezig.

Goed nieuws voor de ghostbusters onder jullie, want een Amerikaanse farmaceut lijkt hét wondermiddel te hebben uitgevonden. Deze monsterspray werkt zéér goed bij het verjagen van monsters, maar heeft tevens een positieve invloed op de nachtrust. Bekijk eerst even het onderstaande recept voordat je een doos vol met monsterspray laat overkomen uit Amerika. Dat scheelt in de kosten en je kunt de spray vanavond direct gebruiken als de nachtrust van jouw kindje weer in gevaar komt door toedoen van bedmonsters.

Ingrediënten monsterspray

spuitflesje lavendelolie waterpapier en computerfantasie

Hoe maak je zelf spray om bedmonsters te verjagen?

Spoel het spuitflesje goed schoon en voorzie deze van een paar druppeltjes lavendelolie. Vul het flesje met water en schud het mengsel goed door elkaar. Kruip achter je computer en maak een geloofwaardig etiket. Maak deze vooral professioneel en voeg er wat abracadabra aan toe, zeker als je de ingrediëntenlijst opstelt.

Gebruik dus je fantasie! Print het etiket uit en plak deze op de spuitflacon

Ook leuk om te doen:

Je kunt de spray ook samen met je kindje maken. De flacon en de ingrediënten heb je immers al ontvangen van de “bedmonsterspray" fabriek). Lavendel is het magische ingrediënt. Monsters zijn namelijk erg allergisch voor deze bloem, maar op jouw kindje werkt de etherische olie tegelijkertijd lekker rustgevend. Daarnaast kun je ook andere oliën toevoegen aan de monsterspray.

Voorbeelden zijn Gentle Baby, Stress Away, Bergamot en Orange. Ook hier zijn monsters minder van gecharmeerd maar hebben wel een kalmerend effect op jouw kind. Kies er samen één of twee uit. Tegen de tijd dat het bedritueel is aangebroken, kan jouw kindje de monsters verjagen met de spray. In het begin zal dit wat spannend zijn, dus moet je er misschien zelf ook even aan geloven. Maar dat geeft niet, want er staat je iets moois te wachten. Bye, Bye monsters, hallo nachtrust!

Wil je meer informatie over slaapproblemen bij kinderen, download ons gratis e-book ‘De meest gestelde vragen over slaapproblemen bij kinderen’.


Of wil je liever direct toegang om het slaapprobleem van je kind aan te pakken? Start dan meteen met ons online kinderslaap programma 'In 3 weken en in 3 stappen het slaapprobleem van je kind verbeteren'. Liefs Penny & Kethianna


56 weergaven0 opmerkingen
bottom of page