top of page
Missie (3).png

ONS VERHAAL

Waarom Chill KidZz?

Ontwerp zonder titel.jpg

 * Penny Sahertian * 

slaapcoach, pedagoog, masseur

Wij zijn Penny en Kethianna, deskundigen op het gebied van ontspanning, slapen en alles wat daarbij komt kijken. 

Als pedagoog/peuterjuf en kinderslaapcoach heeft Penny jarenlange ervaring in het begeleiden van kinderen en ouders. Zij begrijpt als geen ander waarom ouders worstelen met het probleem dat hun kinderen 's nachts niet goed slapen, huilen, regelmatig hun bed uit komen, om aandacht vragen en angstig zijn.

En als masseur weet Penny hoe belangrijk het is om lichaam en geest te ontspannen voor het slapen gaan. Dit is haar kracht als kinderslaapcoach. Zij houdt zich zowel op mentaal als fysiek niveau bezig met slaap- problemen. 

Stap voor stap neemt Penny jullie mee naar een liefdevolle en plezierige afsluiting van de dag. Dit doen we vanuit jouw kracht en ouderlijke intuïtie.

 

 

Als slaapcoach is Kethianna een echte ervaringsdeskundige. Als ouder van een pittige peuter vond Kethianna het, door haar eigen slaapgebrek, lastig om in de avond nog steeds ontspannen te zijn.  

Ze had regelmatig het gevoel dat ze ’s nachts overreden was door een vrachtwagen. Haar vermoeidheid maakte haar minder consequent en sneller geïrriteerd. 

Het bedritueel werd een strijd in plaats van een momentje quality time. Dit is precies de reden dat Kethianna haar kennis en ervaring wil gebruiken om andere ouders te helpen met de slaapproblemen van hun kinderen.

* Kethianna Oppenhuizen*

slaapcoach, pedagoog en moeder van Indy

'Waar_ik_blij_van_word__Als_ik_kinderen_
'Waar_ik_blij_van_word__Als_ik_kinderen_
Missie.jpg
bottom of page