top of page

Binnenkort online workshops beschikbaar:

'Hoe je in 3 stappen het slapen van je kind verbetert!

Wie is Chill KidZz

 * Penny Sahertian * 

kinderslaap coach, pedagoog, masseur

* Kethianna Oppenhuizen*

kinderslaap coach, pedagoog, trainer

Chill KidZz is een initiatief van Penny en Kethianna. Dit is wat zij voor jullie als ouders kunnen betekenen. 

 

Als deskundige weet Penny dat slaapproblemen bij kinderen een onderschat probleem is. Weken of maanden van gebroken nachten zijn geen uitzondering. Voor het kind, maar ook voor jullie als ouders. 

Ze helpt jullie bij het oplossen en voorkomen hiervan. Het bewaren van rust en ontspanning op een gestructureerde manier speelt daarbij een rol. Want hoewel je daar misschien op wacht, verdwijnen slaapproblemen meestal niet vanzelf. 

Penny richt zich tijdens de training op het aanpakken van slaapproblemen bij kinderen. Ontspanningstherapie én specifieke massagetechnieken maken onderdeel uit van deze methode.

 

Deze trainingsmethode zorgt ervoor dat jullie de slaapmethode als ouders makkelijk kunnen toepassen in de dagelijkse structuur. 

Kethianna is een trotse moeder van Indy (2 jaar) en een echte ervaringsdeskundige.

 

Zij weet uit ervaring dat kinderen die slecht slapen voor problemen binnen het gezin kunnen zorgen. Van spanningen tot aan het ontbreken van elke structuur.

Samen met Penny is ze de drijvende kracht achter de slaapmethode van Chill KidZz. 

 

Als slaapcoach voert ze haar werk met liefde en passie uit. Als ouders zijn jullie dus altijd zeker van een toegewijde begeleiding. 

bottom of page